Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Grits
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Shrimp
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)16 oz
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
cheddar cheese cubed2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered3 oz
-
green bell pepper cut into strips5 oz
-
red bell pepper cut into strips5 oz
-
unsalted butter1 oz
-
Canadian bacon cubed2 ½ oz
-
beef andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
pork andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp)all-purpose flour½ oz
-
1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz waterchicken broth3 ½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
red chili sauce to taste (optional)
Grits
-
water11 ½ oz
-
salt½ tsp
-
grits white2 ½ oz
-
half and half8 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1986.3 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2245.7 kJ /
536.8 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Home
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Turkey Chili
45 min
Spanish Rice
30 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Chicken and Dumplings
45 min
New England Clam Chowder
45 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Cornbread
40 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min