
Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Grits
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Shrimp
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)16 oz
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
cheddar cheese cubed2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered3 oz
-
green bell pepper cut into strips5 oz
-
red bell pepper cut into strips5 oz
-
unsalted butter1 oz
-
Canadian bacon cubed2 ½ oz
-
beef andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
pork andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)4 oz
-
all-purpose flour½ oz
-
chicken broth3 ½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
red chili sauce to taste (optional)
Grits
-
water11 ½ oz
-
salt½ tsp
-
grits white2 ½ oz
-
half and half8 oz
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
536.8 kcal /
2245.7 kJ
Białko
37.9 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
1986.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Home
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Angel Berry Trifle
30 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Biscuits and Gravy
40 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Texas Cornbread
35 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min
Spanish Rice
30 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Deviled Eggs
20 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min