Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
lub ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
lub 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1986.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise
5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Green Bean Gremolata
25min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min