Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
360 g tofu, średnio twardego naturalnego lub wędzonego, pokrojonego na kawałki
-
40 g sosu sojowego
-
20 g oliwy z oliwek
-
4 łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
roszponka, do podanialiście szpinaku baby, świeże do podania
-
8 kromek chleba pełnoziarnistego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
917.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1539.8 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokułowa sałatka z jajkiem
30 Min
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30 Min
Roślinne klopsiki w sosie pomidorowym z kuskusem i warzywami (TM7, TM6)
25 Min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 Min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 Min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 Min
Makaron z soczewicy z warzywami i łososiem
30 Min
Makaron z ciecierzycy z sosem dyniowym z fetą
35 Min
Kanapki z pastą z fasoli
5 Min
Zielone pancakes z tofu
15 Min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 Min
Tofucznica
30 Min