Poires au vin rouge en cuisson lente

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • de vin rouge
    750 g
  • de porto
    100 g
    100 g d'eau
  • d'eau
    250 g
  • de sucre
    300 g
  • bâtons de cannelle
    2
  • étoiles de badiane
    2
  • de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
    2 pièces
  • poires à chair ferme (d'env. 200 g), épluchées
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 1152 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 1060 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie