Urządzenia i Akcesoria
Poires au vin rouge en cuisson lente
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
de vin rouge750 g
-
de porto100 g
-
d'eau250 g
-
de sucre300 g
-
bâtons de cannelle2
-
étoiles de badiane2
-
de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)2 pièces
-
poires à chair ferme (d'env. 200 g), épluchées4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
583 kcal /
1152 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
1060 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
12 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
5 godz. 20 min
45 min
5 godz. 20 min
10 min
1 godz.
9 godz. 15 min
5 godz.
2 godz. 5 min
2 godz. 25 min
3 godz.
1 godz.
10 min