Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 130 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 300 g de biscuits à la cuillère
- 300 - 400 g de café très fort, froid
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 499 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Cookidoo à table 2023 10 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Sauce Béchamel express
20 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Gâteau à la fraise
3 Std. 35 Min
Gratin dauphinois
50min
Ganache au chocolat
20 Min
Milkshake à la fraise
5 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Gâteau au chocolat XXL
45min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Gâteau renversé à l'ananas
1 Std.