
Urządzenia i Akcesoria
Profiteroles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
18 morceaux
Składniki
La pâte à chou
-
d'eau150 g
-
de beurre coupé en morceaux80 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre10 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs (53-63 g chacun)3
La sauce au chocolat et le dressage
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux250 g
-
de beurre coupé en morceaux40 g
-
de lait200 g
-
glace à la vanille maison ou du commerce
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
257 kcal /
1075 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

50 ans de Thermomix®
50 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Desserts glacés préférés
30 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada