Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 15 g de café instantané
- 150 g de lait concentré demi-écrémé, non sucré
- 300 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet entier avec ratatouille
Brak ocen
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Brak ocen
Marsala chaud
Brak ocen
Crème caramel
3h
Nectar de fruits
10 min
Sabayon
15min
Granité de fruits frais
5 min
Granité au café
3h
Glace aux fruits
5 min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min