Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre en poudre
- 500 g de fruits rouges surgelés variés
-
10 - 30
g de jus de citron vert
lub 10 - 30 g de jus de citron jaune - 1 blanc d'œuf
- 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Mousseux de café glacé
5min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Poulet entier avec ratatouille
Brak ocen
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
Brak ocen
Sorbet aux fruits
10min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Sauce orange-curry
10min
Sabayon
15min
Granité de fruits frais
5min
Glace aux fruits
5min
Velouté de potiron et crevette
35min
Mousse aux fruits rouges
5h