Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon classique
15 мин.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 мин.
Sabayon classique
15 мин.
Hornazo
Няма оценки
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Няма оценки
Terrine d'asperges et de langoustines
10ч.
Sauce béarnaise
20 мин.
Sabayon
15 мин.
Tartelettes aux fruits rouges
1ч. 50 мин.
Sauce béarnaise
15 мин.
Sauce hollandaise
25 мин.
Sauce orange-curry
10 мин.