Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousseux de café glacé
5min
Sabayon classique
15min
Sabayon classique
15min
Soupe froide au concombre
1h
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Terrine d'asperges et de langoustines
10h
Sabayon
15min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au cidre
15min
Sauce orange-curry
10min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min