Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce hollandaise
25 min
Trifle au Champagne et aux fruits rouges
3 godz. 40 min
Sabayon classique
15 min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 godz. 45 min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15 min
Quenelles au cresson
Brak ocen
Sabayon au vouvray
15 min
Sauce béarnaise
15 min
Sabayon classique
15 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Sabayon au cidre
15 min