Pavlova gourmande aux fruits rouges

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portions

Składniki

La sauce aux framboises
  • de framboises fraîches
    200 g
    200 g de framboises, surgelées, décongelées
  • de sucre
    100 g
  • de jus de citron
    20 g
Pavlova
  • de sucre
    330 g
  • blancs d'œufs (env. 250 g), à température ambiante
    8
  • de poudre à lever Weinstein
    1 pincée
  • de vinaigre
    1 c. à café
  • d'extrait de vanille, naturel
    1 c. à café
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    20 g
La crème aux framboises et finition
  • de crème entière froide
    600 g
  • de framboises fraîches
    20 g
    20 g de framboises, surgelées, décongelées
  • de baies fraîches variées en morceaux, selon les goûts
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345 kcal / 1451 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Sód 90.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...