Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre
- 1 citron, pelé, ôter la peau blanche et épépiner
- 300 g de mélange de fruits frais, coupés en morceaux si nécessaire
- 1000 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frappé fraise-chocolat
10 Min
Œufs colorés en orange
55min
Œufs colorés en jaune
55min
Œufs colorés en bleu clair
55min
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Pain aux noisettes et poires
Brak ocen
Glace aux fruits
5 Min
Houmus
10 Min
Mousse au mocca rapide
5 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Focaccia aux tomates
40 Min