
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 15 g de beurre
- 25 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf
- ½ feuille de gélatine alimentaire
- 175 g de chocolat noir en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 92 kcal / 386 kJ
- Białko
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Sód
- 6.2 mg