Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noix de coco râpée
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 520.2 kJ / 124.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 8.2 mg
Alternatywne przepisy
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème au praliné
2h 20min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Sirop de mûre
35 Min
Amandes sucrées à la cannelle
25 Min
Chips de légumes au four
1h 45min
Boulettes de fromage et chips d'épluchures de carotte
35 Min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1h 35min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème dessert au chocolat
25 Min