Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de pâte de pistache
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4454 kJ / 1063 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 504 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce caramel au café
45 Min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Praliné maison rapide
1j
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Crème pâtissière XXL
15min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Fraisier
15h
Toffees aux amandes
1 Std. 45 Min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Eclair caramel-noisette
2j
Praliné
30 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h