Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière à la pistache
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de lait
-
50 g de farine de blé
-
2 œufs entiers
-
2 jaunes d'œufs
-
50 g de sucre en poudre
-
20 g de pâte de pistache
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
504 mg
Białko
44 g
Kalorie
4454 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Paris-Brest
3 godz.
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 godz. 30 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Cake framboise-pistache
4 godz. 35 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 godz.
Paris-brest
3 godz. 10 min
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min