
Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 bocal
Składniki
-
de sucre en poudre170 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. tiède100 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux80 g
-
de lait500 g
-
de fécule50 g
-
œufs entiers2
-
jaunes d'œufs2
-
de sucre vanillé10 g
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
2384 kcal /
9960 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
138 g
Węglowodany
247 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
85 g
Sód
1158 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja