Crème pâtissière au caramel

Crème pâtissière au caramel

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 bocal

Składniki

  • de sucre en poudre
    170 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. tiède
    100 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    80 g
  • de lait
    500 g
  • de fécule
    50 g
  • œufs entiers
    2
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre vanillé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2384 kcal / 9960 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 138 g
Węglowodany 247 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 85 g
Sód 1158 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...