Crème pâtissière au caramel
TM6

Crème pâtissière au caramel

4.5 ( 4 oceny )

Składniki

  • 170 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. tiède
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 50 g de fécule
  • 2 œufs entiers
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g de sucre vanillé

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
2384 kcal / 9960 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
138 g
Węglowodany
247 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
85 g
Sód
1158 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy