Urządzenia i Akcesoria
Cold Red Curry Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width340 g
-
red bell pepper deseeded, cut into pieces395 g
-
tomato cut into pieces200 g
-
red chilli, fresh (opcjonalnie) deseeded, roughly chopped1
-
onion halved85 g
-
ginger, fresh thinly sliced15 - 30 g
-
lemon grass, fresh without hard leaves, cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
45 g Thai yellow curry pastered curry paste45 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
coconut milk395 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce30 g
-
brown sugar30 g
-
white pepper, ground2 - 3 pinch
-
coconut milk, canned to drizzle
-
cilantro, fresh to garnish
-
peanut, roasted (in oil or dry), salted to garnish
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1528.1 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Tzatziki
Brak ocen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Cheesy roasted vegetable muffins
Brak ocen
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Salmon tartare
10 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min