
Urządzenia i Akcesoria
宮保杏鮑菇肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
蒜頭5 克
-
油20 克
-
乾辣椒 ,剪成小段2 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛五花肉片 ,約10公分長250 克
-
蠔油15 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
577 kcal /
2414.2 kJ
Białko
65.2 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1534.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan