泡菜豬肉水餃
TM5 TM6

泡菜豬肉水餃

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 200 克 泡菜 ,切塊(約2公分)
  • 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
  • 1 大匙 米酒
  • 1 顆 蛋
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 蠔油
  • 400 克 豬絞肉
  • 20 克 香油
  • 50 克 蔥 ,切蔥花
  • 30 張 水餃皮

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
281.5 kJ / 67.3 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy