泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個

Składniki

  • 泡菜 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • ,切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 67.3 kcal / 281.5 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...