
Urządzenia i Akcesoria
泡菜豬肉水餃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個
Składniki
-
泡菜 ,切塊(約2公分)200 克
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
蛋1 顆
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
豬絞肉400 克
-
香油20 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
-
水餃皮30 張
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
67.3 kcal /
281.5 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan