野菇海鮮粥

野菇海鮮粥

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
    150 克
  • 500 克
  • 白米飯
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 草蝦仁 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 蚵仔
    60 克
  • 透抽 ,去除內臟,洗淨,切塊(約2公分))
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 芹菜 ,取莖,切末
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 323 kcal / 1351.4 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 52.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 4191 g
Sód 594.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...