Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 去骨雞腿排 (約2隻)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 65 克 洋蔥 ,切絲
- 20 克 蔥 ,切段(3公分)
- 200 克 韓式泡菜 ,略切碎
- 10 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 80 克 小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1393.8 kJ / 333.4 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 2.1 g