
Urządzenia i Akcesoria
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 ,略為沖洗25 克
-
冬瓜 ,切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
243 kcal /
1015 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan