Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 克 水 (含川燙和料理用)
- 2 支 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
- 60 克 紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾
- 25 克 紅棗 ,略為沖洗
- 200 克 冬瓜 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g