
Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒豬肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
烤豬肉
-
梅花肉 ,切塊(約2.5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
米酒10 克
-
味醂10 克
-
地瓜粉60 克
-
油 ,少許
黑胡椒醬
-
黑胡椒粗粒1 大匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)20 克
-
蒜頭10 克
-
A.1.牛排醬35 克
-
高湯100 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
綜合甜椒 ,切片50 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片60 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
457.2 kcal /
1910.9 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan