Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
烤豬肉
- 300 克 梅花肉 ,切塊(約2.5公分)
- 20 克 醬油膏
- 10 克 米酒
- 10 克 味醂
- 60 克 地瓜粉
- 油 ,少許
黑胡椒醬
- 1 大匙 黑胡椒粗粒
- 20 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 35 克 A.1.牛排醬
- 100 克 高湯
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 50 克 綜合甜椒 ,切片
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1910.9 kJ / 457.2 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Błonnik
- 1.7 g