黑胡椒豬肉

黑胡椒豬肉

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

烤豬肉
  • 梅花肉 ,切塊(約2.5公分)
    300 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 地瓜粉
    60 克
  • ,少許
黑胡椒醬
  • 黑胡椒粗粒
    1 大匙
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 蒜頭
    10 克
  • A.1.牛排醬
    35 克
  • 高湯
    100 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • 綜合甜椒 ,切片
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    60 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 457.2 kcal / 1910.9 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...