
Urządzenia i Akcesoria
麻油秀珍菇松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 ,切薄片200 克
-
米酒20 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
純芝麻油 ,或黑麻油15 克
-
薑 ,切片10 克
-
蒜頭 ,切片5 克
-
米酒 (opcjonalnie)15 克
-
秀珍菇130 克
-
枸杞1 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
562.8 kcal /
2354.9 kJ
Białko
47.9 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
710 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan