松露野菇燉飯

松露野菇燉飯

4.9 37 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    15 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂頭,切條
    30 克
  • 蘑菇 ,切片
    30 克
  • 鴻喜菇 , 去根部,剝散
    55 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 蔬菜高湯
    300 克
    300 克 水
  • 黑松露醬
    30 克
  • 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 434 kcal / 1849.5 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 51.5 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...