Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 紅蔥頭
- 10 克 洋蔥
- 20 克 橄欖油
- 30 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切條
- 30 克 蘑菇 ,切片
- 55 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
- 100 克 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
-
300
克 蔬菜高湯
lub 300 克 水 - 30 克 黑松露醬
- 20 克 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1849.5 kJ / 434 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 51.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.5 g