
Urządzenia i Akcesoria
素燴三鮮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
香油5 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
水50 克
-
蠔油15 克
-
杏鮑菇 ,切塊100 克
-
玉米筍 ,斜切段100 克
-
青花菜 ,切小朵200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
117 kcal /
492 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

素食家常菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan