Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 5 克 香油
- 50 克 紅蘿蔔, 切片
- 50 克 水
- 15 克 蠔油
- 100 克 杏鮑菇, 切塊
- 100 克 玉米筍, 斜切段
- 200 克 青花菜, 切小朵
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 492 kJ / 117 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 6.6 g