翡翠冬菇蛋拌炒飯

翡翠冬菇蛋拌炒飯

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 1 ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 1200 克
  • ,洗淨、瀝乾
    150 克
  • 核桃
    30 克
  • 5 克
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切丁
    25 克
  • 青江菜 ,切小段(約0.5公分)
    130 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 270.8 kcal / 1132 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...