
Urządzenia i Akcesoria
翡翠冬菇蛋拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1200 克
-
米 ,洗淨、瀝乾150 克
-
核桃30 克
-
薑5 克
-
香油15 克
-
乾香菇 ,泡軟,切丁25 克
-
青江菜 ,切小段(約0.5公分)130 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
270.8 kcal /
1132 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan