
Urządzenia i Akcesoria
鷹嘴豆泥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
Pita餅
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
鷹嘴豆泥
-
水920 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份480 克
-
橄欖油20 克
-
檸檬汁30 克
-
蒜頭20 克
-
糖2 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
芝麻醬 (可省略)1 大匙
-
奶油 ,少許
-
糖 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
362.5 kcal /
1515 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
65.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美墨廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan