
Urządzenia i Akcesoria
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 portions
Składniki
Lemon curd
-
white sugar85 g
-
lemon peel only, no white pith10 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
eggs2
-
unsalted butter cut into pieces50 g
Puff pastry tartlets
-
egg1
-
milk1 tbsp
-
puff pastry (see Tip)3 sheets
-
white sugar to sprinkle1 - 1 ½ tbsp
Assembly
-
nectarines ripe, unpeeled, trimmed and cut in halve, stones removed5 - 6
-
mascarpone cheese250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh mint leaves to decorate
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, to decorate2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
438.1 kcal /
1833 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
35.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
198.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
6 godz. 15 min
2 godz. 30 min
3 godz.
25 godz.
5 godz. 20 min
1 godz.
40 min
1 godz. 5 min
24 godz. 20 min
3 godz. 10 min
3 godz. 35 min
2 godz. 30 min