Urządzenia i Akcesoria
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Fruit coulis
10 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Lemon curd
20 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Brak ocen
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Apricot amaretti
40 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min