Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 Min
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Crunchy nut snaps
3 Std. 45 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min