Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Peach and custard cream muffins
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
High Protein Egg Bake
20 min