Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters Kilpatrick
15 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Snapper with Spiced Oil
25 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Cooking split green peas
45 min