Pâtes au pesto de bolets et courge

Pâtes au pesto de bolets et courge

4.0 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

La courge
  • de courge (knirps orange), en cubes (2 cm)
    600 g
  • de graines de courge
    30 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de fleur de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    4 pincées
Le pesto et les pâtes
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de cerneaux de noix
    80 g
  • de cèpes séchés
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de thym, frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'eau
    1600 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches (p. ex. rigatoni)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 792.9 kcal / 3317.3 kJ
Białko 24.9 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 94.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...