Urządzenia i Akcesoria
Vegan Oyster Mushroom Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670 mg
Białko
6 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min