Urządzenia i Akcesoria
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil35 g
-
leeks cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
carrots diced (1.5 cm)150 g
-
celery cut in pieces (1 cm)50 g
-
whole rabbit skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)600 g
-
water100 g
-
plain flour15 g
-
turnips diced (1.5 cm)200 g
-
savoy cabbage leaves cut in pieces200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)1
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 1,5 cm)500 g
-
tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)500 g
-
fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced1 piece
-
frozen green peas, defrostedfresh green peas300 g
-
fresh oyster mushrooms cut in pieces200 - 250 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037 mg
Białko
34 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Rabbit stew
1 godz.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Pork with Spinach Lentils
20 min