Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
lub frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 1037 mg
Alternatywne przepisy
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Cucumber soup with prawn skewers
35 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Brak ocen
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Liver Cake
1u. 50min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Keto Mushroom Gravy
45 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min