Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Aromatic Granola
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
whole mixed nuts (e.g. almonds, walnuts, hazelnuts)200 g
-
stale bread diced (approx. 1 cm)300 g
-
mixed seeds (e.g. pumpkin seeds, sunflower seeds, sesame seeds)100 g
-
curry powder (hot)1 tsp
-
balsamic vinegar40 g
-
honey30 g
Vegetable and Nettle Cream Soup
-
leeks150 g
-
onions200 g
-
green asparagus150 g
-
courgettes600 g
-
fresh root ginger thinly sliced15 g
-
water600 g
-
salt or to taste1 ½ - 2 tsp
-
whole allspice berries1 tsp
-
olive oil30 g
-
nettles50 g
-
fresh mixed herbs to taste, cut in pieces
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676 mg
Białko
22 g
Kalorie
2659 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Raw Beetroot Soup
5min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1h
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Porcini Mushroom Risotto
35min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Borscht
50min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h