Wersje kompatybilne
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g Gouda, cut in pieces
lub 60 g Edam cheese, cut in pieces - 60 g bacon lardons
- 800 - 850 g chicken breasts, skinless
- 3 Tbsp soy sauce
-
1
tsp meat extract (e.g. Bovril, Maggi)
lub 1 tsp meat stock paste - 40 g olive oil
- 280 - 300 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 1 pinch salt
- 400 g sweet potatoes, peeled, cut in thick slices (4 cm)
- 500 g apples (e.g. Granny Smith, Golden Delicious), cored, quartered
- 180 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered
- 1 tsp vinegar, preferably cider or rice vinegar
- 1 heaped tsp curry powder, hot or mild, adjust to taste
- 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Layered Chicken Dinner
2h
Tin Can Mealie Bread
25 Min
Lamb Stew
50 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min