Urządzenia i Akcesoria
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2400 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min