Urządzenia i Akcesoria
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2400 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Tomato Juice
10 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 godz. 40 min
One-pot Moussaka
30 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.