
Urządzenia i Akcesoria
Sandwiches with Spinach Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portion
Składniki
-
water200 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing70 g
-
plain flour500 g
-
fresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
baby spinach, fresh150 g
-
garlic clove1
-
roasted, unsalted cashew nuts50 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
salad
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, courgette, yellow pepper, olives...)
-
eggs hardboiled, cut in slices1 - 2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
669 kcal /
2801 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
506 mg