Urządzenia i Akcesoria
Baby Peas and Pancetta Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)3 oz
-
shallots halved2 oz
-
olive oil plus extra to fry2 oz
-
7 oz frozen peas, defrosted, dividedfrozen baby peas defrosted, divided7 oz
-
dry white wine2 oz
-
arborio rice7 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
water16 oz
-
5 ½ oz ham, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 ½ oz
-
1 oz unsalted buttercream1 oz
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
fresh mint leaves chopped5 - 10
-
salt to season, to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
651.9 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2616.8 kJ /
625.4 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mashed Potatoes
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Turkey Chili
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Risotto with Broccolini
35 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min