Urządzenia i Akcesoria
Baby Peas and Pancetta Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)3 oz
-
shallots halved2 oz
-
olive oil plus extra to fry2 oz
-
7 oz frozen peas, defrosted, dividedfrozen baby peas defrosted, divided7 oz
-
dry white wine2 oz
-
arborio rice7 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
water16 oz
-
5 ½ oz ham, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 ½ oz
-
1 oz unsalted buttercream1 oz
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
fresh mint leaves chopped5 - 10
-
salt to season, to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
651.9 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2616.8 kJ /
625.4 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Mushroom Risotto
30 min
Kedgeree
45 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min