Bygotto med courgette og soltørrede tomater (1500 kcal)

Bygotto med courgette og soltørrede tomater (1500 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner

Składniki

  • pinjekerner
    40 g
  • skalotteløg skåret i kvarte
    70 g
  • olivenolie (se variant)
    30 g
  • perlebyg
    250 g
  • hvidvin, tør
    80 g
  • vand
    750 g
  • grøntsagsbouillon vegansk
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), vegansk, smuldret
  • salt
    ¾ tsk
  • hvid peber, stødt
    2 knivspidser
  • timian, tørret
    ¾ tsk
  • courgette skåret i 0,5 cm halve skiver
    400 g
  • soltørrede tomater i olie drænet, skåret i 0,5 cm strimler
    50 g
  • mandler, flager
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345 kcal / 1439 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie