
Urządzenia i Akcesoria
Galette med ost og tofudressing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portioner
Składniki
Dej
-
smør afkølet og skåret i stykker (3-4 cm)70 g
-
selvhævende mel plus ekstra til drys120 g
-
havsalt2 knivspidser
-
æggeblomme1
-
iskoldt vand30 g
Fyld
-
cheddar skåret i stykker (3 cm)200 g
-
smør40 g
-
forårsløg trimmet, hvid del delt i to; grønne del skåret i tynde skiver140 g
-
mandler, flager100 g
-
grov sennep1 spsk
-
æggeblommer2
-
æg1
-
merian, tørret1 tsk
-
sødmælk til pensling2 spsk
Cremet tofudressing
-
ekstra jomfruolivenolie200 g
-
fed hvidløg3
-
silketofu150 g
-
grov sennep1 spsk
-
balsamico60 g
-
misopasta2 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
787 kcal /
3305 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
1044 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen