
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarlasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portioner
Składniki
Citron og ricotta
-
citron kun skallen1
-
fed hvidløg1
-
citronsaft (ca. 1 citron)30 g
-
ricotta ost (se tips)250 g
Béchamelsauce
-
smør50 g
-
hvedemel50 g
-
sødmælk450 g
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Grøntsagssauce
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)100 g
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
fed hvidløg2
-
røde chilier, friske fjern frø og skær i mindre stykker1
-
olivenolie40 g
-
flåede tomater800 g
-
rødvin100 g
-
basilikum, frisk bladene3 kviste
-
bredbladet persille, frisk bladene4 kviste
-
oregano, tørret2 spsk
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
-
sød kartoffel skrællet og skåret i skiver (1 cm)300 g
-
aubergine (ca. 260 g), skåret i skiver (1 cm)1
-
courgette (ca. 260 g), skåret i skiver (1 cm)1
-
champignoner, friske skåret i skiver250 g
-
grønkål stængler fjernet (valgfrit)3 stilke
Samling af lasagnen
-
smør
-
friske lasagneplader500 g
-
salatblade til servering
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503 kcal /
2113 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
734 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
45 min
2 godz. 20 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen