
Urządzenia i Akcesoria
Nachos med bønnehummus og cashewcreme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Cashewcreme
-
purløg, frisk3 kviste
-
fed hvidløg1
-
cashewnødder, rå120 g
-
vand150 g
-
havsalt1 tsk
-
løg60 g
-
citronsaft (ca. 1 citron)40 g
Bønnehummus
-
fed hvidløg1
-
sorte bønner, hele, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
citronsaft (ca. 2 citroner)60 g
-
tahini (se tips)30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
havsalt2 knivspidser
-
cayennepeber, stødt2 knivspidser
-
paprika1 tsk
-
sorte oliven, udstenede40 g
Tomat- og kidneybønnesauce
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
fed hvidløg2
-
smør30 g
-
chili, tørret i flager¼ - ½ tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
paprika2 tsk
-
tomater på dåse400 g
-
tomatpure60 g
-
brun farin1 spsk
-
kidneybønner, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)420 g
Nachos
-
olie
-
cheddar skåret i tern (3 cm)180 g
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)20 g
-
Tortilla-chip170 g
-
Tortilla-chips170 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1136 kcal /
4771 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
68 g
Węglowodany
83 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1681 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
25 Std. 30 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen