Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
TM6 TM5 TM31

Sapin de Noël aux lardons et au cheddar

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 200 g de farine
  • 90 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 150 g de lardons fumés
  • 50 g de pignons de pin
  • 130 g de cheddar, en morceaux, et 2 tranches
  • 100 g de crème fraîche
  • 1 jaune d'œuf

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1714.2 kJ / 409.7 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
34.3 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Błonnik
0.9 g
Sód
307.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy