Sapin de Noël aux lardons et au cheddar

Sapin de Noël aux lardons et au cheddar

3.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 parts

Składniki

  • de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
    200 g
  • de farine
    200 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • de lardons fumés
    150 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • de cheddar en morceaux, et 2 tranches
    130 g
  • de crème fraîche
    100 g
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 409.7 kcal / 1714.2 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 34.3 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 17.5 g
Sód 307.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...