Farverig salat med bagte kikærter, kål og sprøde pitabrød (2500 kcal)

Farverig salat med bagte kikærter, kål og sprøde pitabrød (2500 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

Bagte kikærter og pitabrød
  • salt plus ekstra til afstøvning
    ½ tsk
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til støvregn
    60 g
  • fed hvidløg
    2
  • spidskommen, stødt
    1 spsk
  • koriander, stødt
    1 spsk
  • gurkemeje, stødt
    1 tsk
  • ingefær, stødt
    ½ tsk
  • allehånde, stødt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • cayennepeber, stødt
    ¼ tsk
  • rødløg skåret i 5 mm skiver
    180 g
  • rød peberfrugt uden kerner, skæres i 1 cm strimler
    180 g
  • hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (1 dåse)
    280 g
  • pitabrød fuldkorn, skåret i kvarte
    2
Salat
  • rødkål strimlet
    150 g
  • rødvinseddike
    20 g
    20 g balsamico
  • rødløg skåret i 1-2 mm skiver
    60 g
  • sumak
    2 tsk
  • gul peberfrugt uden kerner, skåret i 5 mm strimler
    100 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • citronsaft, friskpresset
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • babysalat
    50 g
  • agurker
    2
  • granatæble kun kerner
    1
  • mynte, frisk kun blade,
    2 kviste
  • persilleblade, friske
    2 kviste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 536 kcal / 2244 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 1283 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie