
Urządzenia i Akcesoria
Farverig salat med bagte kikærter, kål og sprøde pitabrød (2500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Bagte kikærter og pitabrød
-
salt plus ekstra til afstøvning½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til støvregn60 g
-
fed hvidløg2
-
spidskommen, stødt1 spsk
-
koriander, stødt1 spsk
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
ingefær, stødt½ tsk
-
allehånde, stødt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
rødløg skåret i 5 mm skiver180 g
-
rød peberfrugt uden kerner, skæres i 1 cm strimler180 g
-
hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (1 dåse)280 g
-
pitabrød fuldkorn, skåret i kvarte2
Salat
-
rødkål strimlet150 g
-
rødvinseddike20 g
-
rødløg skåret i 1-2 mm skiver60 g
-
sumak2 tsk
-
gul peberfrugt uden kerner, skåret i 5 mm strimler100 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
citronsaft, friskpresset50 g
-
salt1 tsk
-
babysalat50 g
-
agurker2
-
granatæble kun kerner1
-
mynte, frisk kun blade,2 kviste
-
persilleblade, friske2 kviste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
536 kcal /
2244 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1283 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: tirsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen