
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de miel
- 20 g de moutarde
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de bouillon de légumes en poudre
-
400
g de patates douces épluchées, coupées en cubes (1,5 cm)
lub 400 g de pommes de terre épluchées, coupées en cubes (1,5 cm) - 400 g de brocolis en bouquet
- 800 g de filets de saumon frais, parés et désarêtés (4 pièces)
- ¼ c. à café de sel
- 3 - 4 pincées de poivre moulu
- 150 g de feta
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ¼ de c. à café de piment séché en flocons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 741 kcal / 3101 kJ
- Białko
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 43.1 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Sód
- 2391.6 mg