
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de pâtes sèches semi-complètes
- 150 g de courgettes en dés
- 100 g de tomates cerise
- ½ poivron rouge en lamelles
- ½ bouquet de basilic frais ciselé
- 40 g de pignons de pin
- 1000 g de bouillon de légumes reconstitué (2 cubes de bouillon dans 1L d'eau)
- 10 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kcal / 2376.3 kJ
- Białko
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Węglowodany
- 87 g
- Błonnik
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Sód
- 251.2 mg