Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de pâtes sèches semi-complètes
- 150 g de courgettes, en dés
- 100 g de tomates cerise
- ½ poivron rouge, en lamelles
- ½ bouquet de basilic frais, ciselé
- 40 g de pignons de pin
- 1000 g de bouillon de légumes reconstitué (2 cubes de bouillon dans 1L d'eau)
- 10 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2376.3 kJ / 568 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 251.2 mg
Alternatywne przepisy
Buns aux légumes et fromage
3h 45min
Porridge aux fruits rouges
15 Min
Curry thaï aux légumes
40 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Riz cantonais
30 min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Glace à la violette
12 Std.
Pain au romarin méditerranéen
1hod. 55min
Energy balls aux noix du Brésil et figues
15 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Gratin de patate douce
50 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.