Aubergines roulées  à la ricotta

Aubergines roulées à la ricotta

4.4 68 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de tomates en morceaux
    850 g
  • de romarin frais
    1 branche
  • aubergines
    2
  • de ricotta
    250 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de mozzarella râpée
    75 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 288 kcal / 1198 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...