Aubergines roulées à la ricotta
TM6 TM5 TM31

Aubergines roulées à la ricotta

4.5 (33 oceny)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 850 g de tomates, en morceaux
  • 1 branche de romarin frais
  • 2 aubergines
  • 250 g de ricotta
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • sel
  • poivre moulu
  • 75 g de mozzarella râpée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1198 kJ / 288 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy