Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)

Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)

4.7 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle a metà o in 4 spicchi in verticale (1-2 cipolle piccole)
    100 g
  • di patate sbucciate e, se necessario, tagliate a metà
    350 g
  • di sale
    6 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    6 pizzichi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • filetti di pesce spigola (150 g cad.)
    4
  • pomodorini ciliegia in quarti
    12
  • olive taggiasche denocciolate
    16
  • di capperi sott'aceto sciacquati
    2 cucchiai
  • di acqua
    700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 232.3 kcal / 971.5 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 20.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 1484.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...