Filetti di spigola alla mediterranea

Filetti di spigola alla mediterranea

4.8 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolle a metà o in 4 spicchi in verticale (1-2 cipolle piccole)
  • 350 g di patate sbucciate e, se necessario, tagliate a metà
  • 6 pizzichi di sale
  • 6 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 4 filetti di pesce spigola (150 g cad.)
  • 12 pomodorini ciliegia in quarti
  • 16 olive taggiasche denocciolate
  • 2 cucchiai di capperi sott'aceto sciacquati
  • 700 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1484.7 mg
Białko 28.7 g
Kalorie 971.5 kJ / 232.3 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 20.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...