Urządzenia i Akcesoria
Guefilte fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
15 rebanadas
Składniki
-
aceite para engrasar
-
120 g de cebolla en trozos
-
600 g de filetes de merluza fresca en trozos
-
1 huevo
-
30 g de azúcar
-
3 g de sal
-
½ cucharadita de pimienta negra molida
-
100 g de sémola
-
pimentón dulce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 rebanadas
Sód
1562.3 mg
Białko
124.7 g
Kalorie
4432.4 kJ /
1059.4 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
116.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina Judía
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Knishes de Papa y Varenikes
1 godz. 30 min
Babaganoush
50 min
Lahmayin
2 godz.
Leicaj
50 min
Polpetas de espinaca
30 min
Bazergan
15 min
Bastoncitos de fainá
1 godz. 30 min
Sambusak
1 godz. 30 min
Jalá
2 godz.
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1 godz.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min