Bruscheta de polenta, hongos y morrones

Bruscheta de polenta, hongos y morrones

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 unidades

Składniki

Bruschetas
  • 300 g de polenta instantánea
  • 1000 g de agua
  • sal a gusto
Cobertura
  • 1 cebolla en cuartos
  • 1 morrón verde en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 400 g de tomate en cubos de aprox.1x1
  • 75 g de champiñones fileteados
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • hojas de albahaca fresca para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1 g
Kalorie 302 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...