Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 30 g de semillas variadas
- 200 g de harina de arroz y un poco más para espolvorear
- 100 g de harina de trigo sarraceno
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Relleno de kale
- 500 g de agua
- 500 g de kale, en trozos
- 200 g de cebolla, en cuartos
- 1 cucharadita de jengibre fresco cortado
- 60 g de aceite de coco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de leche de coco
-
65
g de aminos de coco
lub 65 g de salsa de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1260 kJ / 301 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Yogur de coco
11 godz. 30 min
Budín de frutos secos
35 min
Budín de banana y zucchini
50 Min
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Torta de chocolate y nuez
30 Min
Magdalenas de nueces pecán
30 Min
Chipa
30 Min
Hamburguesa de porotos azuki
1h 30min
Crackers de semillas
50 Min
Pan nube de palta
45 Min